Musikalen Never Ever After

Nu kan du anmäla din klass till musikalen Never Ever After med Kulturskolans elever!

Välkomna till skolföreställningar av musikalen Never Ever After,  måndag 16 april klockan 9.00, 11.00, 13.30 på Kungsbacka Teater. Föreställningen ges för elever och lärare i årskurs 4, 5, 6, 7 och 8.

Om föreställningen

På Broadways stora musikalscener har allt haft sin gilla gång i årtionden. Men plötsligt sinar kassan till uppsättningen för Robin Hoods produktion och den får läggas ner. Skådespelarna kastas in i andra föreställningar där Marion får spela elak styvmor, Amman Kluck blir Vargen i Rödluvan och Robin Hood får rollen som Kapten Krok. Samtidigt sätts det upp en ny påkostad musikal i stan. Är det något fuffens på gång?

50 musikal- och musikelever från Kungsbacka kulturskolan medverkar i föreställningen.

Föreställningen är ca 60 min.

Praktisk information

Lärare och eventuella elevassistenter ska sitta tillsammans med sina elever under föreställningen. På teatern är mat och dryck inte tillåtet och mobiltelefoner ska vara avstängda.

Vi är tacksamma om ni som lärare förmedlar hur viktig publiken är för att det ska bli en bra föreställning. Är publiken engagerad och koncentrerad på det som sker på scenen så blir skådespelarna och musikerna också bättre. Publiken är medskapare till att få en kul stund och bra underhållning.

Hjärtligt välkomna!

Anmälan

För att anmäla dig använder du bokningsfunktionen längst ned på sidan. Klicka på det tillfälle du vill boka och ange namn på kontaktperson, skola och klass, e-postadress till kontaktperson, telefonnummer till kontaktperson, antal elever, antal vuxna och antal rullstolsburna.

När du fyllt i och tryckt på "boka" får du bekräftelse på bokningen till din e-post. Bekräftelse på din bokning kommer även att visas direkt på den här sidan istället för bokningsfunktionen.

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta Anna Hjelm-Woll, 0300 83 52 19, anna.hjelm-woll@kungsbacka.se