Allsång 2018

Välkomna alla elever i förskoleklass till årskurs tre att anmäla er till allsång med Kulturskolans pedagoger!

Nu kan du som är lärare anmäla din klass i årkurs ett till tre, förskoleklass och särskoleklass till allsången. Alla är välkomna och det är kostnadsfritt.

Det har varit roligt att träffa alla eleverna i årkurs två under Kulturskolan hälsar på-turnén. Nu ser vi fram emot att sjunga tillsammans igen. Vi hoppas att alla sjunger så att taket lyfter under föreställningen!

Från och med 16 mars är anmälan även öppen för elever i förskoleklass och årskurs ett till tre, men platserna är begränsade.

Föreställningar

Onsdag 18 april klockan 9, 10.15 och 12.15 i aulan på Elof Lindälvs gymnasium.

Fredag 20 april klockan 9 och 10.15 i aulan på Elof Lindälvs gymnasium.

Föreställningen tar cirka 45 minuter.

Anmälan

Föreställningarna har begränsat antal platser. För att anmäla dig använder du bokningsfunktionen längst ned på sidan. Observera att det ibland sker avbokningar och då blir det återigen möjligt att boka en föreställning, så håll utkik i bokningsfunktionen! När det är fullt visas "Tillfälle fullbokat", annars visas "Boka för tillfälle".

För att boka klickar du på det tillfälle du vill boka och anger namn på kontaktperson, skola och klass, e-postadress till kontaktperson, telefonnummer till kontaktperson, antal elever, antal vuxna och antal rullstolsburna.

När du fyllt i och tryckt på "boka" får du bekräftelse på bokningen till din e-post. Bekräftelse på din bokning kommer även att visas direkt på den här sidan istället för bokningsfunktionen.

Alla som anmäler sig till allsången får ett e-postmeddelande med en länk till låtarna, texter, ackord och lite praktisk information.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta utvecklare Kirsten Møller, 0300 83 52 23, kirsten.moller@kungsbacka.se