Allsång med Kulturskolans pedagoger

Under hösten och början på vårterminen får alla årskurs 2 och särskolan besök av två Kulturskolapedagoger under fem veckor. Särskolan har besök hela läsåret. Vi kallar detta för "Kulturskolan hälsar på". Klasserna får besök av antingen musikpedagoger, dramapedagoger, konstpedagoger, danspedagoger eller en blanding!

Oavsett vem som kommer så jobbar pedagogerna och barnen på något sätt med låtarna som ska sjungas på Allsången. Klasserna, där konstpedagoger hälsar på, har gjort konst som kommer vara med på scenen.

Nu kan du som är lärare anmäla din klass i årskurs F - 3 eller särskolaklass till Allsången! Alla är välkomna och det är kostnadsfritt.

Föreställningar:

Alla föreställningar är nu fullbokade! Fick du och din klass inte plats? Hör av dig till utvecklare Kirsten Møller - kirsten.moller@kungsbacka.se. Vid stort intresse finns det eventuellt möjlighet att lägga till en föreställning.

Onsdag 8 mars kl. 9 (fullbokat) och 10:15 (fullbokat) i aulan på Elof Lindälvs gymnasium

Torsdag 9 mars kl. 9 (fullbokat) och 10:15 (fullbokat) i aulan på Elof Lindälvs gymnasium

Föreställningen tar ca. 45 minuter.

Ange namn på kontaktperson, skola och klass, epostadress till kontaktperson, telefonnummer till kontaktperson, antalet elever, antalet vuxna och antalet rullstulsburna. 

{Bokningsbart evenemang} 

Alla som anmälar sig till Allsången kommer få tillgång till en mapp på One Drive, där låtarna till Allsången finns. Då kan ni öva inför föreställningen. Meddela utvecklare Kirsten Møller om du har problem med att komma åt mappen på One Drive. 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta utvecklare Kirsten Møller på 0300 - 835223 eller kirsten.moller@kungsbacka.se.  

Varmt välkomna på Allsång med Kulturskolans pedagoger!